El barco pirata, curt produït pel professor Arturo Méndiz, guanya un Goya

20/02/12
Comparteix aquesta informació

El curtmetratge El barco pirata produït per Arturo Méndiz, professor de la Facultat de Ciències de Comunicació de la UIC, ha guanyat un Goya en la categoria de curtmetratge. Aquest curt de ficció està dirigit per Fernando Trullols i produït per Bastian Films.

El barco pirata, curt produït pel professor Arturo Méndiz, guanya un Goya

El curt, que parla de la innocència dels nens, relata com en David ha demanat als Reis Mags un vaixell pirata i el seu pare, a punt d’entrar a l'atur, li té preparada una gran sorpresa, però en aquell moment passa alguna cosa que farà que la nit de Reis no acabi tal com s’havia previst.

Els guionistes del curt han estat Fernando Trullols i Pepe Combalía, i en el repartiment hi ha actors com Alberto San Juan, Petra Martínez, Dylan Figueroa, Antonio de la Torre, Raúl Arévalo, Font García i Juan Vinuesa.

El barco pirata, amb l’obtenció al Goya, superava així a altres competidores com El premio, Matar a un niño i Meine Liebe. També ha estat nominat com a millor curtmetratge als Premis Gaudí 2012 i va obtenir el 3r premi al millor projecte de curtmetratges del premi Vila Coslada.

Arturo Méndiz és professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UIC des de l'any 2006. Hi imparteix diverses assignatures, com Producció i Realització Audiovisual 2 a la llicenciatura de Comunicació Audiovisual i Producció Audiovisual juntament amb el professor Ricard Mamblona.