El COEC acull la 7a edició de la Jornada d'Actualització en Odontologia

10/10/14
Comparteix aquesta informació

Unes 400 persones van assistir a la Jornada d'Actualització en Odontologia organitzada per la Facultat d'Odontologia de la UIC, que es va celebrar, per primera vegada, al Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC) els dies 3 i 4 d'octubre.

El COEC acull la 7a edició de la Jornada d'Actualització en Odontologia

A l’acte, inaugurat pel Dr. Antoni Gómez, president del COEC, i pel Dr. Lluis Giner, degà de la Facultat d’Odontologia, hi van assistir nombrosos alumnes, antics alumnes de la UIC i professionals externs col·legiats. La jornada, que es va fer al llarg de divendres i dissabte, tenia com a objectiu actualitzar i adequar el coneixement i les habilitats d’odontòlegs, protètics i higienistes.

El programa estava format per diverses sessions teòriques i pràctiques impartides per professors de la Facultat i també per experts del sector. També hi va haver tallers i demostracions.

La jornada va rebre el patrocini d’algunes empreses del sector, com BienAir, Densply, DVD, Fadente, GSK, HenrySchein, Inibsa, IvoclarVivadent, Lira, MIS, Phibo, Proclinic, Straumann i Vatech.

Durant la jornada es van presentar els millors treballs finals i els millors casos clínics de grau. D’altra banda, el millor treball de final de màster, que es va emportar el premi Miquel Cortada, va ser, en aquesta ocasió, el de Jaume Mestres, del Màster en Periodòncia.

La Jornada d’Actualització es va celebrar, per primer cop, al Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC). També va tenir lloc, al mateix Col·legi, la Trobada Alumni d’Odontologia, durant la qual es va poder gaudir dels parlaments del primer degà de la Facultat, el Dr. Miquel Cortada, del degà, el Dr. Lluis Giner, i de la directora d’Alumni, Marianna Zanuy.