El conseller Mas-Colell tanca la sessió plenària del CAU

21/11/14
Comparteix aquesta informació

El Consell Assessor Universitari (CAU) va celebrar dimecres la primera sessió plenària d’aquest curs acadèmic, en la qual es van tractar, entre altres temes, la situació actual de la universitat, l’aprovació de dues noves comissions i la incorporació de sis nous membres al consell.

En primer lloc, el gerent de la UIC, Alberto Canals, va exposar la situació actual de la universitat a l’inici de curs i els seus projectes per al present curs acadèmic.

Tot seguit es van aprovar dues noves comissions de treball: la comissió executiva, que té per objectiu dinamitzar la tasca del CAU com a òrgan assessor de la universitat, i la comissió internacional, que pretén col·laborar amb el departament de Relacions Internacionals de la universitat en el desenvolupament d’un dels trets característics de la UIC.

Per acabar, es va informar de la incorporació de sis nous membres al consell.

La sessió, presidida pel president del CAU, Francesc Homs i Ferret, va finalitzar amb un dinar-col·loqui amb el conseller Mas-Colell, que va compartir amb els membres del CAU i els degans i directors d’instituts de la UIC les seves reflexions personals sobre el moment actual de la universitat a Europa. Mas-Colell va fer especial referència a les entitats universitàries de naturalesa privada, i la implicació de la societat civil a través del consell social, com és el cas del CAU, en el desenvolupament del projecte universitari de la UIC i en la seva funció de vincular la societat civil a la universitat. El conseller també va ressaltar la importància de la implicació i la participació dels Alumni, com succeeix a les universitats americanes, en el projecte universitari.

El CAU és el canal institucionalitzat de vinculació del projecte universitari amb la societat civil catalana. Està format per uns 60 membres, de manera individual, procedents de diferents àmbits socials, professionals, empresarials i institucionals.