El defensor del soci del FC Barcelona, padrí de la graduació de Dret

13/05/15
Comparteix aquesta informació

El catedràtic de Dret Administratiu i defensor del soci del FC Barcelona, ​​Joan Manuel Trayter, va apadrinar la graduació dels alumnes del grau en Dret i de l'última promoció del grau en Ciències Polítiques i Gestió Pública.

El defensor del soci del FC Barcelona, padrí de la graduació de Dret

L'Aula Magna de la UIC Barcelona va acollir el 8 de maig passat la graduació dels alumnes de la Facultat de Dret. Durant el seu discurs, el Dr. Trayter va analitzar els problemes actuals de la responsabilitat patrimonial de l'administració pública.

El padrí va explicar l'evolució al llarg de la història del concepte de responsabilitat patrimonial. Així mateix, es va servir de casos reals per parlar dels requisits perquè hi hagi responsabilitat patrimonial de l'Estat. Finalment, va tractar sobre la quantitat de les indemnitzacions.

En acabar el seu discurs, Trayter es va dirigir especialment als alumnes i els va animar: "seguiu amb la vostra lluita, esforç i treball; podreu aconseguir el que us proposeu".

Després de les paraules del padrí i el lliurament de diplomes, els representants dels estudiants de tots dos graus es van dirigir als presents amb discursos que volien ser un record dels anys viscuts a la UIC Barcelona.

Finalment, Javier Junceda, degà de la Facultat de Dret, va agrair de nou al Dr. Juan M. Trayter haver acceptat ser el padrí d'aquesta promoció, va felicitar els nous graduats i els va recordar que el seu èxit havia estat una tasca col·lectiva. Així mateix, Junceda va destacar que la formació a la UIC Barcelona va més enllà del pla teòric del grau, i es treballa especialment la part pràctica. En aquest sentit, el degà va parlar de la importància de la sala de vistes: "com el quiròfan ho és per a qui es forma com a metge, la sala de vistes a les facultats de dret hauria de ser un instrument elemental en l'ensenyament de la ciència jurídica".

L'acte va acabar amb el tradicional cant del "Gaudeamus Igitur".