El departament d'Idiomes presenta alguns projectes implantats a la UIC en un congrés internacional sobre estratègies d'aprenentatge d'idiomes

04/04/14
Comparteix aquesta informació

Tres professores del Servei d'Idiomes de la UIC van impartir diferents ponències sobre la recerca en l'àmbit de l'aprenentatge d'idiomes en el Primer Congrés Internacional HEPCLIL (Higher Education Perspectives on Content and Language Integrated Learning) que va tenir lloc a la Universitat de Vic els dies 27 i 28 març.

El departament d'Idiomes presenta alguns projectes implantats a la UIC en un congrés internacional sobre estratègies d'aprenentatge d'idiomes

Al llarg del congrés es van exposar les últimes investigacions i els enfocaments innovadors de l’ensenyament en l’educació superior. A les jornades, hi van participar grans figures internacionals en el camp de contingut i aprenentatge integrat de la llengua com David Marsh (University of Jyväskylä), Emma Dafouz (Universitat Complutense de Madrid) i Rosie Tanner (Utrech University).

Per la seva banda, la professora Mandy Deal va presentar la seva recent investigació sobre “Interactional Competence and Epistemic Practices” (‘Competència interaccional i pràctiques epistèmiques’) a l’Academic Group Activity, que havia dut a terme amb els estudiants d’Odontologia.

Emilee Moore, cap del departament, va presentar els resultats preliminars d’una de les línies de recerca del departament que ha desenvolupat en col·laboració amb membres de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

Finalment, la professora Joan Ploettner va presentar una recerca duta a terme recentment en la qual analitzava els efectes de l’avaluació pels companys en l’aprenentatge de conductes en l’educació superior.

En línia amb la política de la UIC, el Servei d’Idiomes continua participant activament en la investigació i la difusió de la qualitat per contribuir a la nostra reputació com una institució de primera línia en el desenvolupament professional.