El director de l'AQU presenta la nova Guia per a l'acreditació de les titulacions oficials a Catalunya a la UIC

03/05/13
Comparteix aquesta informació

El director de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, Josep Anton Ferré Vidal, va presentar ahir a l'Auditori de la Facultat d'Educació la «Guia per a l'acreditació de les titulacions oficials de grau i màster» recentment publicada.

El director de l'AQU presenta la nova Guia per a l'acreditació de les titulacions oficials a Catalunya a la UIC

L’objectiu de la sessió, adreçada a totes les persones implicades en el procés d’acreditació dels títols oficials de grau i màster, era presentar i debatre el contingut de la Guia. Després de la presentació, a què van assistir una seixantena de persones entre les quals hi havia representants de totes les facultats de la UIC, hi va haver un torn obert de paraules moderat pel vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat, Dr. Armengou,  per recollir l’opinió dels assistents que participaran en el procés d’acreditació.

L’Agència, compromesa amb la transparència de les seves activitats, ha obert un procés de consulta pública perquè totes les persones interessades donin la seva opinió abans d’aprovar la metodologia d’acreditació. La sessió d’ahir a la UIC és una de les sessions informatives que l’AQU està portant a terme a totes les universitats catalanes sobre la nova guia, per tal de fer partícips totes les persones implicades en el procés i recollir-ne l’opinió.