El Dr. Buser exposa els resultats de la seva recerca en implants a la zona estètica

09/05/13
Comparteix aquesta informació

El Dr. Daniel Buser, catedràtic de la Universitat de Berna, Suïssa, va impartir la conferència «The Concept of Early Implant Loading in partially edentulous Patients in daily Practice» organitzada pel Dr. Jordi Gargallo, professor de l'àrea de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial de la Facultat d'Odontologia, que va tenir lloc l'1 de maig a l'Hotel Hilton de Barcelona.

El Dr. Buser exposa els resultats de la seva recerca en implants a la zona estètica

En la conferència, el Dr. Buser va aprofundir en els implants a la zona estètica i va presentar els resultats d’èxit de molts dels estudis que ha desenvolupat al llarg de la seva carrera professional.

El Dr. Daniel Buser és professor i president del Departament de Cirurgia Oral i Estomatologia de la Universitat de Berna, a Suïssa. Ha fet estades a la Universitat de Harvard, Boston (1989-1991), al Baylor College of Dentistry de Dallas (1995) i a la Universitat de Melbourne (2007). Buser ha estat president de diverses associacions acadèmiques com l’Associació Europea d’Osteointegració (EAO) el 1996-1997. Del 2004 ençà, és membre del Consell d’Administració de la Fundació Osteologia i president de l’Internacional Team for Implantology (ITI) des de 2009. Al llarg de la seva carrera professional ha rebut diversos premis científics de les organitzacions professionals com l’ITI, l’Academy of Osseointegration (AO), l’American Academy of Periodontology (AAP) i l‘American Association of Oral and Maxillofacial Surgeons (AAOMS).

Les seves principals àrees d’investigació se centren en la regeneració del teixit al voltant dels implants dentals, la tecnologia de superfície i la regeneració òssia guiada. És autor i coautor de més de 250 publicacions, i diversos llibres de text, incloent un llibre sobre Regeneració Òssia Guiada (GBR) i dues Guies de Tractament ITI. Actualment, el Dr. Buser és una referència mundial en el camp de la implantologia.

La conferència es dirigia a alumnes i professors de la UIC, així com a implantòlegs i professionals que tenen experiència en implants, tant des del punt de vista quirúrgic com prostodòntic: dentistes, professors i alumnes de postgrau. En total hi van assistir més de 170 persones.