El Dr Javier Moyano, professor de l’Àrea d’Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial, imparteix una conferència sobre la tècnica dels bràquets autolligables

15/02/17
Comparteix aquesta informació

El Dr. Javier Moyano, professor de l’Àrea d’Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial de UIC Barcelona, va ser un dels tres ponents internacionals a la presentació de la tècnica de bràquets autolligables amb el sistema CCO (Complete Clinical Orthodontics) a París. La seva ponència va tractar sobre com podem aconseguir els millors resultats amb aparells autoligables durant 1:30 minuts.

El Dr Javier Moyano, professor de l’Àrea d’Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial, imparteix una conferència sobre la tècnica dels bràquets autolligables

El sistema CCO integra conceptes clàssics d’ortodòncia amb els avenços tecnològics més innovadors amb l’objectiu d’augmentar l’eficiència, la qualitat i la consistència dels tractaments, i mantenir-ne una qualitat de finalització alta. Aplicat correctament, pot augmentar la capacitat dels aparells d’autolligat i millorar la mecànica de tractament i, el més important, produir més bons resultats.

Entre els 70 inscrits, la majoria eren d’Israel, Alemanya, Holanda i el Japó. El Dr. Javier Moyano, junt amb Antonino Secchi, de la Universitat de Penn, i Julia García Baeza, antiga alumna de la mateixa universitat, van ser els encarregats d’impartir el curs. El professor de UIC Barcelona va estar acompanyat d’alguns dels seus alumnes del Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial.