El Dr. José Nart, escollit membre de l’Expert Council de l’Osteology Foundation

30/01/17
Comparteix aquesta informació

El Dr. José Nart, professor de la Facultat d’Odontologia de UIC Barcelona, ​​ha estat nomenat membre del Consell d’Experts de l’Osteology Foundation. Aquesta institució promou la recerca, l’educació i la col·laboració entre les universitats i la indústria en el camp de la regeneració de teixits bucals i maxil·lofacials.

 

El Dr. José Nart, escollit membre de l’Expert Council de l’Osteology Foundation

Amb l’objectiu de posar les noves tècniques i els productes a disposició dels professionals de manera més ràpida i més orientada als objectius, la fundació disposa de tres comitès: Science Committee, Education Committee i Communication Committee. Aquests tres comitès estan formats per membres responsables de definir, desenvolupar i implementar projectes en nom de la institució.

El Consell d’Experts en Osteologia es va crear el 2010 per tal d’ampliar la xarxa internacional de l’Osteology Foundation i millorar la col·laboració entre universitats. Els membres del Consell són una part valuosa de la fundació i els conductors de nous projectes innovadors dins dels tres comitès.