El Dr. Miquel Roig i el Dr. Josep Clotet, nous catedràtics de UIC Barcelona

16/12/16
Comparteix aquesta informació

Els professors Miquel Roig i Josep Clotet han defensat la plaça de catedràtic a UIC Barcelona aquesta setmana. El Dr. Roig l’ha defensada en l’àrea de Restauració Dental i Endodòncia del Departament d’Odontologia, i el Dr. Clotet en l’àrea de Biologia Cel·lular i Molecular del Departament de Ciències Bàsiques de UIC Barcelona. D’aquesta manera, tant Roig com Clotet assoleixen el màxim reconeixement acadèmic universitari, després d’haver aconseguit mèrits de caràcter acadèmic, professional, docent i investigador. 

El Dr. Miquel Roig i el Dr. Josep Clotet, nous catedràtics de UIC Barcelona

El Dr. Miquel Roig és llicenciat i doctor en Medicina i especialista en Estomatologia per la Universitat de Barcelona. És cap de l’àrea de Restauració Dental i Endodòncia de UIC Barcelona, professor visitant de la Universitat Nova Southeastern (Florida, Estats Units) i Honorary Associate Clinical Professor de la Universitat de Warwick (Regne Unit).

El Dr. Josep Clotet és llicenciat en Biologia i doctor en Biologia Molecular per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat al Laboratori del Dr. Francesc Posas a la Universitat Pompeu Fabra, i ha estat el director del Departament de Ciències Bàsiques de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de UIC Barcelona. Des del mes d’octubre és el vicerector de Personal de la Universitat. El seu àmbit de recerca és el cicle cel·lular i la senyalització en el llevat Saccharomyces cerevisiae.