El grup idcsalud a Catalunya contractarà els millors alumnes d'Infermeria de UIC Barcelona

22/06/15
Comparteix aquesta informació

El director general d'idcsalud a Catalunya, Xavier Mate, i Alberto Canals, gerent de UIC Barcelona, han signat un conveni de col·laboració pel qual el grup idcsalud a Catalunya, format per l'Hospital General de Catalunya, l'Hospital Universitari Sagrat Cor i la Clínica del Vallès, contractarà anualment graduats en Infermeria de UIC Barcelona.

El grup idcsalud a Catalunya contractarà els millors alumnes d'Infermeria de UIC Barcelona

Els alumnes seran prèviament seleccionats pel departament de Recursos Humans del grup d'entre els candidats de la universitat que s'hi presentin.

Així mateix, l'acord recull que idcsalud oferirà anualment contractes de pràctiques d'auxiliars d'infermeria durant els períodes no lectius de l'estiu als estudiants d'Infermeria de UIC Barcelona.

Aquesta firma representa un pas més en les sinergies que ja hi ha en l'àmbit de la col·laboració i cooperació educativa per a la formació d'estudiants de UIC Barcelona en centres d'e idcsalud.

El grup idcsalud, líder a Espanya en prestació de serveis sanitaris, gestiona 29 centres hospitalaris en quatre comunitats autònomes i té una plantilla de més de 9.500 professionals. La tasca assistencial d'idcsalud cobreix totes les especialitats mèdiques, i destaca en el diagnòstic i tractament de patologies cardiovasculars i oncològiques. Els centres que gestiona, en els quals s'han invertit més de 550 milions d'euros, disposen d'instal·lacions i equipaments per al diagnòstic i tractament amb tecnologia d'avantguarda.