El Màster en Periodòncia de la UIC celebra la primera trobada Alumni

13/03/15
Comparteix aquesta informació

A finals del mes de febrer, amb motiu del Congrés de la Societat Espanyola de Periodòncia i Osteointegració (SEPA), que es va fer al Palau de Congressos de Catalunya, la Facultat d’Odontologia de la UIC va celebrar la primera trobada Alumni del Màster en Periodòncia.

El Màster en Periodòncia de la UIC celebra la primera trobada Alumni

Més de 80 antics alumnes del Màster en Periodòncia de totes les promocions, així com professors, van aprofitar el Congrés SEPA per dur a terme la primera trobada Alumni d’aquesta titulació.

En l’acte, hi van ser presents alguns dels membres de la Junta de Govern de la Facultat d’Odontologia, entre els quals, el Dr. Lluís Giner, el Sr. Joan Vidal, la Dra. Montse Mercadé i la Dra. Sandra Fernández. A més a més, van fer uns breus parlaments, la Dra. Mònica Vicario, professora del Departament, el Dr. Lluís Giner i el Dr. Antoni Santos, antics caps de l’àrea de Periodòncia. Finalment, el Dr. José Nart, actual cap de l’àrea de Periodòncia i president del Congrés SEPA 2015 va pronunciar un discurs.

Per finalitzar aquesta primera trobada, es va visualitzar un vídeo amb un recull d’imatges en què tots els exalumnes eren protagonistes.