El ‘Master of International Cooperation Sustainable Emergency Architecture', entre els tres millors d’Espanya

16/06/16
Comparteix aquesta informació

El Master of International Cooperation Sustainable Emergency Architecture de la School of Architecture de UIC Barcelona se situa en la tercera posició dels millors màsters a Espanya, en l’àmbit de Disseny i Arquitectura 2016, publicat pel rànquing d’El Mundo.

El ‘Master of International Cooperation Sustainable Emergency Architecture’ prepara arquitectes, urbanistes i altres professionals per desenvolupar i reconstruir les comunitats afectades per l’impacte creixent del canvi climàtic, els conflictes militars, la ràpida urbanització i les crisis econòmiques, tant en els països desenvolupats com en els que estan en vies de desenvolupament. El programa d’un any proporciona els fonaments teòrics i metodològics necessaris per al desenvolupament d’un enfocament interdisciplinari i la gestió de projectes de cooperació i desenvolupament sostenible que van des de l’àmbit urbà fins a l’arquitectònic.

El màster forma part del Programa de Cooperació Europea Erasmus Mundus i té com a col·laboradors la Federació Internacional de Societats de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja i UN-HABITAT.

Master International Cooperation: Sustainable Emergency Architecture (official)

Ranking de El Mundo