El president de la CECOT, Antoni Abad, apadrina la graduació d'ADE

31/05/13
Comparteix aquesta informació

Antoni Abad, president de la CECOT, va apadrinar dijous l'acte de graduació dels alumnes del Grau en Administració i Direcció d'Empreses, els alumnes del Màster Universitari en Direcció d'Empreses i Sistemes de Producció i del Màster Universitari en Ciències Humanes, Socials i Jurídiques que va tenir lloc ahir al Campus Barcelona.

El president de la CECOT, Antoni Abad, apadrina la graduació d'ADE

L’acte va ser presidit pel vicerector de Recerca, Frederic Marimon, acompanyat pel degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, el Dr. Miquel Bastons.

En primer lloc, el Dr. Miquel Bastons es va dirigir als recentment graduats per comentar-los que “ara es produeix un canvi en la vostra categoria a la societat: passeu de ser estudiants a ser professionals. Fins ara heu estat rebent però ara heu de començar a donar, a servir, a posar en joc el que heu après”. Bastons també va remarcar la importància de no perdre l’esperit universitari que els nous graduats hauran de tenir sempre durant la seva carrera professional. En aquest sentit els va recordar la importància de la recerca de la veritat: “no us conformeu amb mitges veritats”.

Per la seva part, el president de la CECOT, Antoni Abad, va felicitar els acabats de graduar i els va parlar sobre la importància de la formació. En aquest sentit, Abad va recordar als alumnes que “el nivell de talent depèn del temps invertit per formar-se”. D’aquesta manera, també va destacar que “el talent és un tresor de valor incalculable que s’amaga al lloc on estem menys acostumats a mirar: dintre de nosaltres mateixos”.

A la graduació es van lliurar els diplomes, hi va haver els emotius parlaments dels delegats de curs i dels màsters i va finalitzar amb el tradicional Gaudeamus Igitur.

El vicerector de Recerca, Frederic Marimon, va tancar l’acte felicitant pares i alumnes. Va destacar la professionalitat que la promoció havia demostrat durant el seu pas per la universitat. Finalment, els va instar a apostar per la formació continuada i els va desitjar molta sort en la nova etapa.