El professor Pere Buhigas, nou director de RTVE Catalunya

26/02/20
Comparteix aquesta informació

Imparteix classes a la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona des de l’any 2000.

El professor Pere Buhigas, nou director de RTVE Catalunya

El professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona Pere Buhigas ha estat nomenat nou director del centre de producció de RTVE Catalunya. Buhigas, que fins ara dirigia i presentava el programa d’informació i divulgació científica Lab24 al Canal 24 Horas de RTVE, substituirà Carles González, que era al capdavant de l’organisme públic des del 2016.

Buhigas (Barcelona, 1958) és llicenciat en Periodisme, enginyer tècnic en Telecomunicacions i diplomat en Estudis Avançats en Comunicació Audiovisual i Publicitat. Va començar la seva carrera professional a Radio Juventud de Barcelona i després va exercir com a director en diferents emissores de Radio Nacional de España. El 1996 va començar a treballar al Centre de Producció de Televisió Espanyola a Sant Cugat del Vallès, on ha participat en diferents programes i ha exercit diferents responsabilitats en la redacció, com la subdirecció i direcció dels serveis informatius de l’ens públic a Catalunya.

Paral·lelament, Pere Buhigas ha combinat la seva carrera professional amb la docent. Imparteix classes a la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona des de l’any 2000 i actualment és professor dels graus en Periodisme i Comunicació Audiovisual.

Des de UIC Barcelona el felicitem i li desitgem molta sort en aquesta nova etapa.