El segon mòdul del Curs en gestió clínica en l'àmbit de la salut mental se centra en la gestió i l'organització

23/01/15
Comparteix aquesta informació

Ha finalitzat amb èxit el segon mòdul del Curs de formació en gestió clínica en l'àmbit de la salut mental organitzat per l'Institut Albert J. Jovell de Salut Pública i Pacients de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), junt amb el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Parc de Salut Mar i la col·laboració de Janssen.

El segon mòdul del Curs en gestió clínica en l'àmbit de la salut mental se centra en la gestió i l'organització

Durant aquest segon mòdul, s'han abordat temes relacionats amb els models d'atenció i organització dels serveis de salut mental, la gestió del coneixement, la qualitat i la seguretat, les finances, així com la planificació anticipada de les decisions o la integració dels usuaris en les organitzacions de salut mental. Aquests són alguns dels nous reptes als quals s'enfronten els que assumeixen la gestió i l'organització dels serveis.

Aquest mòdul és continuació del que va tenir lloc al novembre i tindrà continuïtat al març. Participen en el programa més de vint professionals de l'àrea de la salut mental de diferents comunitats autònomes amb responsabilitats de gestió i implicats en la presa de decisions per millorar la qualitat assistencial dels pacients i els seus familiars.