El teixit ceràmic Flexbrick de Vicente Sarrablo serà a la fira BAU 2017 de Munic

13/01/17
Comparteix aquesta informació

Del 16 al 21 de gener el paviment de teixits ceràmics Flexbrick repeteix participació a la fira internacional BAU 2017, una fira referent en l’àmbit europeu en el sector de l’arquitectura, materials i sistemes de la construcció, que tindrà lloc a Munic amb un estand propi.

El teixit ceràmic Flexbrick de Vicente Sarrablo serà a la fira BAU 2017 de Munic

L’objectiu de la participació a la BAU és donar a conèixer de primera mà les característiques i possibilitats constructives que ofereix el teixit ceràmic.

Flexbrick és un sistema constructiu industrialitzat, que combina innovació tecnològica amb materials tradicionals, la qual cosa permet obtenir grans formats a partir de peces petites. El teixit ceràmic el van desenvolupar conjuntament Piera Ecocerámica, Ceràmica Malpesa i el Dr. Vicente Sarrablo, creador i director del projecte.

El Dr. Vicente Sarrablo és director de l’Àrea Tècnica i professor de Construcció de la School of Architecture, a més de director de la primera Càtedra Ceràmica ASCER creada a Espanya l’any 2004, que promou la inquietud creativa dels alumnes per trobar nous formats i noves aplicacions amb els materials ceràmics.