Els alumnes d’ADE visiten la Borsa de Barcelona per conèixer de prop els reptes dels mercats financers

07/05/19
Comparteix aquesta informació

La visita s'ha fet en el marc de la I Jornada d'Educació financera universitària de UIC Barcelona

 Els alumnes d’ADE visiten la Borsa de Barcelona per conèixer de prop els reptes dels mercats financers

Els alumnes de l'assignatura de Mercats Financers de la Facultat d’ADE han visitat la Borsa de Barcelona per conèixer de primera mà els reptes dels mercats financers. 

Després d'inaugurar la jornada, el responsable d’Estudis i Publicacions del mercat de valors de la capital catalana, Jaume Carbonell, ha explicat les eines de les quals disposa el web de la Borsa de Barcelona. 

A continuació, el responsable d'Anàlisi de Mercats, Damià Rey, ha ofert una conferència sobre la importància dels mercats financers. En la sessió ha destacat que hi ha cinc grans reptes als quals s'enfronten tots els països, i entendre’ls és indispensable per conèixer la realitat dels mercats financers a escala global. Aquests són l'envelliment de la població, els canvis en els processos productius i la quarta revolució industrial, la digitalització i l'economia col·laborativa, l'endeutament dels països i finalment, els populismes.

Així mateix, els alumnes d’ADE han gaudit d'una visita guiada pel parquet electrònic, i després se'ls ha explicat el funcionament de la plataforma.