Els alumnes de tercer de Periodisme visiten el Col·legi de Periodistes

06/05/13
Comparteix aquesta informació

Els alumnes de tercer de Periodisme van visitar el 26 d'abril passat el Col·legi de Periodistes en el marc de l'assignatura d'Estructura de la Comunicació que imparteix la professora Salomé Sola.

Els alumnes de tercer de Periodisme visiten el Col·legi de Periodistes

Durant la visita, els alumnes van poder parlar amb diferents membres del Departament de Comunicació i de la Junta del Centre sobre la situació actual de la professió. A més, van rebre informació sobre com des del Col·legi s’ajuda els periodistes a trobar feina a través de la Borsa de Treball, i a ampliar la seva formació amb nombrosos cursos i conferències.

Així mateix, els estudiants també van conèixer l’editor del “Wikidiari”, una iniciativa impulsada des del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Es tracta d’una web de notícies en què els professionals col·legiats poden publicar els seus reportatges, la qual cosa els permet guanyar visibilitat davant de les empreses de comunicació que ofereixen feina.

La visita va tenir lloc en el marc de l’assignatura d’Estructura de la Comunicació que imparteix la professora Salomé Sola.