Els alumnes d’Educació aprenen artteràpia de la mà de professors de la Palacky University

04/06/15
Comparteix aquesta informació

Gràcies a l’intercanvi docent amb professors de la Palacky University de la República Txeca, encapçalat per la professora de la Facultat d’Educació de la UIC Barcelona Mariana Fuentes, ambdues universitats han establert oportunitats de col·laboració en temes de recerca i intercanvis Erasmus.

Els alumnes d’Educació aprenen artteràpia de la mà de professors de la Palacky University

El viatge de la professora Fuentes va servir per presentar la UIC Barcelona i la seva Facultat d’Educació als alumnes de la universitat txeca. A més, es va informar de les possibilitats dels estudiants txecs de fer una estada d’intercanvi estudiantil Erasmus a la Facultat. També es va aprofitar l’ocasió per establir oportunitats de col·laboració en temes de recerca.

Setmanes després del viatge de Mariana Fuentes, professors de la universitat txeca van viatjar a Barcelona per visitar-nos. Aquí, van impartir una classe sobre l’artteràpia als alumnes de primer curs d’Educació Infantil i als de primer i segon d’Educació Primària.

Els professors que ens van visitar també van fer una presentació adreçada al professorat de la nostra Facultat sobre la Palacky University i , com va fer la professora Fuentes en la seva visita, van explicar les possibilitats de col·laboració en docència i recerca entre totes dues universitats.