Els alumnes del Màster en Gestió Cultural coneixen a fons el CaixaForum guiats pel director de l’àrea de Cultura

02/03/16
Comparteix aquesta informació

Un grup d’alumnes de UIC Barcelona, ​​estudiants del Màster en Gestió Cultural, van tenir una xerrada exclusiva amb Ignasi Miró Borràs, director de l’àrea de Cultura de CaixaForum, on va tenir lloc la trobada.

Els alumnes del Màster en Gestió Cultural coneixen a fons el CaixaForum guiats pel director de l’àrea de Cultura

Miró Borràs els va explicar el dia a dia del CaixaForum i, sobretot, com és la gestió de les activitats que duen a terme. Miró va destacar que és “la tercera fundació del món en grandària, però amb la característica que la seva activitat se centra exclusivament en l’àmbit domèstic espanyol”. Ofereixen programes centrats en nens i famílies, en persones grans i amb tot un seguit d’activitats culturals com el cinema, els concerts, el teatre, les conferències o els debats.

Un dels programes destacats de “La Caixa” i la seva obra social és “Art per a la millora social”. Mitjançant aquest projecte, “les persones en situació vulnerable –va explicar el ponent– tenen l’oportunitat de ser els protagonistes d’un procés creatiu que culmina en una producció artística que s’exhibirà al públic.

El Màster en Gestió Cultural que ofereix UIC Barcelona és una immersió en el món de la gestió cultural, un sector molt emergent. A més a més, la titulació té un professorat de prestigi i periòdicament els alumnes assisteixen a conferències amb professionals en actiu i tenen sessions magistralsamb experts de tot el món.