Els Alumni de la tercera promoció de l'ESARQ celebren junts els deus anys de la seva graduació

25/04/14
Comparteix aquesta informació

Els Alumni van compartir les seves experiències a la trobada anual, que va tenir lloc el 4 d'abril passat.

Els Alumni de la tercera promoció de l'ESARQ celebren junts els deus anys de la seva graduació

En primer lloc, Yolanda Espina, responsable d’Alumni ESARQ-UIC, va donar a conèixer l’alt percentatge d’arquitectes ESARQ que treballen, i com estan repartits en diferents països d’arreu del món. Espina va destacar la importància de mantenir el contacte entre els Alumni i amb l’Escola: “Sou arquitectes ESARQ-UIC; tots teniu moltes coses per compartir, i compartint us ajudeu els uns als altres a créixer professionalment”.

Seguidament, Marta Benages, sotsdirectora de l’ESARQ-UIC, va presentar les xarxes socials de l'ESARQ i que l’Escola posa a la disposició dels Alumni com a eina per donar a conèixer els seus èxits professionals.

A continuació, el Dr. Alberto T. Estévez, primer director de l’ESARQ, va dirigir unes paraules als arquitectes per tal d’engrescar-los a “brillar amb llum pròpia”. Va recordar, també, que la lliçó magistral de l’acte de graduació del 2004 fou a càrrec de l’arquitecte Shigeru Ban, avui Premi Pritzker d’arquitectura.

Per la seva part, Pere Vall, director actual de l’ESARQ, va animar els Alumni a fer arribar a l’Escola les seves inquietuds, per tal que des de l’ESARQ es puguin atendre les seves necessitats professionals. 

Per últim, es van presentar dues experiències professionals d’Alumni: la d’Esteve Pastori, amb Arquitectes per Catalunya, i la d’Aitor Fuentes i Jordi Ayala, amb Arquitectura G.

L’acte va acabar amb el lliurament d’un obsequi i un pica-pica.