Els Esmorzars Alumni reuneixen experts en Dret i ADE per impulsar sinergies de futur

06/07/18
Comparteix aquesta informació

El 20 de juny es va organitzar la primera trobada amb Alumni INEDE Dret i una setmana després, una altra trobada amb Alumni INEDE Econòmiques

Els Esmorzars Alumni reuneixen experts en Dret i ADE per impulsar sinergies de futur

Els Esmorzars Alumni han tancat amb èxit les dues primeres trobades amb professionals i experts en el seu sector que abans van passar per les aules de la Universitat. Amb l'objectiu de crear sinergies de futur, explicar els projectes de UIC Barcelona i compartir experiències i inquietuds del món laboral, Alumni i el Departament de Desenvolupament Corporatiu han reunit antics estudiants de la Facultat de Dret i també de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials. 

El primer esmorzar de treball en xarxa es va realitzar el 20 de juny amb Alumni INEDE Dret amb la presència de la degana de la Facultat de Dret, Pilar Fernández, així com de nou antics alumnes amb els quals es van abordar els reptes i desafiaments de la facultat. El grup estava format per la responsable de l'àrea de Desenvolupament de Negoci i Projectes de Net Craman Advocats, Gemma Brulles; la sòcia de Navas & Cusí Advocats, Miriam Cusí; el director territorial de Más Prevención, Carlos Fontes i la sòcia de Iuridic Advocats Batlle Lluch Serrano, Patricia Lluch. 

També hi van acudir el director de RH d’ABB, Joaquín Lombardo; el soci director de Losa & Associats, José Ma Losa; el soci advocat de Pentalegis, Manuel Miró; el soci de Navas & Cusí Advocats, Juan Ignacio Navas i la directora de KPMG, Monica Yéboles. 

Trobada amb alumni d’ADE

El 28 de juny es va celebrar la segona trobada, aquesta vegada amb Alumni INEDE Econòmiques. Juntament amb la degana de la facultat, Marta Mas i el vicedegà David Tanganelli, vuit exalumnes de UIC Barcelona van anar a l’esmorzar en el qual van fer treball en xarxa amb antics companys i personal de la Universitat per valorar possibles projectes conjunts i debatre sobre els reptes i desafiaments de la facultat. 

Els alumni que hi van participar van ser la consellera i gerent a Mayoral Institut Internacional Sant Telmo, Ma Pilar Brujas; Mercedes Busquets, de Busquets Consultors i la sòcia fundadora de Feliu N&I, Montserrat Feliu. També va acudir a la trobada el director de Finaves i professor de l’IESE i Inalde, Alberto Fernández; el soci de Deloitte, José Antonio González i José Enrique Gras, de Dauco Designs. De la mateixa manera, també van assistir-hi Sílvia Lamarca, de la Direcció d’Administració Financera de Grup Andilana i Cristina Prats, d’Angelini Beauty.