Els estudiants de Comunicació poden ampliar els seus estudis a UCLA i a la UC Berkeley amb diferents programes

12/03/18
Comparteix aquesta informació

A la Universitat de Los Angeles, els estudiants de la Facultat de Comunicació poden participar en el certificate program. A Berkeley, poden apuntar-se als cursos d’estiu.

Els estudiants de Comunicació poden ampliar els seus estudis a UCLA i a la UC Berkeley amb diferents programes

Els estudiants de la Facultat de Ciències de la Comunicació que vulguin, poden ampliar els seus estudis als Estats Units. A més dels dobles graus amb el Iona College, es poden aprofitar dels convenis que UIC Barcelona ha establert amb la Universitat de Los Angeles, Califòrnia (UCLA) o amb la de Berkeley.

A Los Angeles, els estudiants de la Facultat de Comunicació (junt amb els d’ADE i Arquitectura) podran optar als programes professionalitzadors d’UCLA extension amb un 15 % de descompte.

Els avantatges que obtindran els estudiants amb aquest nou conveni d'un curs acadèmic són múltiples. A més de la reducció del preu del programa, ofereix possibilitats úniques d’experiència professional als Estats Units. Per una banda, en diversos programes es permet fer pràctiques relacionades amb el curs als Estats Units durant els estudis, i per l’altra, també hi ha l’opció de quedar-s’hi un cop finalitzat el programa amb un permís de treball de 12 mesos.

CURSOS D’ESTIU

A la Universitat de Berkeley, els estudiants de la Facultat poden apuntar-se als seus cursos d’estiu amb reconeixement acadèmic. Això significa que les matèries que es cursin a la UC Berkeley es podran convalidar amb crèdits en les assignatures corresponents de la titulació que l’alumne cursi a UIC Barcelona.

Aquest programa està dirigit únicament a alumnes amb un expedient acadèmic excel·lent i que tinguin un títol d’anglès que acrediti un nivell mínim de B2.

Per a més informació.