Els estudiants de Dret podran ampliar els estudis als Estats Units

23/07/15
Comparteix aquesta informació

Els estudiants de Dret podran completar els estudis als Estats Units gràcies al conveni que ha signat la Facultat de Dret amb el Iona College (Nova York).

El conveni estableix que després d'estudiar quatre anys del grau en Dret, en un cinquè any, els estudiants de Dret puguin estudiar tant el BA in International Studies com el BA in Political Science al Iona College de Nova York.

D'aquesta manera, l'estudiant potencia les seves oportunitats futures i adquireix una visió internacional que li permetrà analitzar qüestions globals d'una manera més completa.

Sobre el IONA College

Situat al comtat de Westchester, Nova York (a unes 20 milles al nord de Manhattan), es va fundar el 1940 per la congregació dels Germans de les Escoles Cristianes.

El campus universitari està situat en una zona tranquil·la i residencial, amb una extensió de gairebé 18 hectàrees. Acull més de 3.539 alumnes matriculats i es regeix per un calendari acadèmic basat en semestres, amb classes reduïdes i una oferta de més de 45 programes d'estudi diferents.

Algunes de les entitats en què el IONA College ofereix oportunitats de pràctiques per a tots dos bachelors són: Edmund Rice International, Senat dels EUA, Fiscalia General de Nova York, Oficina del Governador de Nova York, Congrés dels EUA, Organitzacions no governamentals, Ajuntament de Yonkers, Assemblea de l'Estat de Nova York, USA Today, BBC/America, Jon Stewart Show.

En el rànquing nacional d'universitats Payscale 2013, el Iona College va pujar del lloc número 166 al 90. Això demostra l'interès de la institució per oferir una educació encara més completa a un preu assequible, i aportar més valor afegit. La institució ofereix una educació completa i un punt de vista multidisciplinari que permet als estudiants treballar en multitud de camps professionals.