UIC Barcelona fa entrega d’un donatiu de 500 euros a la Fundació Pro Vida

01/02/19
Comparteix aquesta informació

La Fundació Pro Vida de Catalunya ha rebut un donatiu de 500 euros de mans de Laura García-Faria, exalumna de Medicina de UIC Barcelona. García-Faria va ser la guanyadora del sorteig que va fer Alumni & Careers entre la seva comunitat d’exalumnes per haver participat a la campanya de Nadal, #UICAlumniXmasTree.

UIC Barcelona fa entrega d’un donatiu de 500 euros a la Fundació Pro Vida

La persona guanyadora del sorteig podia triar l’ONG a la qual volia destinar el seu premi. El lliurament del donatiu es va fer el 16 de gener passat a la seu de la Fundació Pro Vida de Catalunya. Acompanyant Laura García-Faria, en el lliurament del donatiu hi van ser presents la directora de la Fundació Pro Vida de Catalunya, Sandra Ruffini; la patrona de la Fundació, Isabel Joly, i la directora d’Alumni & Careers, Inmaculada Ortega. 

Des del 1987, els centres d’acollida i suport a la dona de la Fundació Pro Vida de Catalunya acullen embarassades amb greus dificultats personals, socials o econòmiques, perquè puguin exercir el seu dret a tenir el fill que esperen, en les millors condicions possibles. 

Arran de la trobada, la Fundació Pro Vida de Catalunya i UIC Barcelona ja han manifestat la seva voluntat d’iniciar noves col·laboracions en un futur, que fomentin iniciatives que involucrin especialment la comunitat d’exalumnes.