Es publiquen en castellà les memòries de Jordi Cervós, primer rector de UIC Barcelona

27/05/16
Comparteix aquesta informació

Les memòries del catedràtic de Neuropatologia i primer rector de UIC Barcelona, Jordi Cervós, han estat publicades en castellà per l’editorial Rialp amb el títol Cruzando el muro. Recuerdos sobre los inicios del Opus Dei en Alemania.

Es publiquen en castellà  les memòries de Jordi Cervós, primer rector de UIC Barcelona

“Una de les vegades que va venir sant Josepmaria, li vaig preguntar quan arribaria l’Opus Dei a Alemanya. Ell em va respondre amb una altra pregunta: «Saps alemany?». Vaig dubtar un moment. Malgrat tot, vaig contestar que sí... Va ser l’inici del que serien els meus 48 anys en aquest país”.

El 1952 el doctor Jordi Cervós es trasllada a Innsbruck, i mesos més tard a Bonn. En aquestes memòries relata el seu accés a la càtedra de Neuropatologia i els anys com a vicepresident de la Universitat de Berlín (Est), i també l’expansió del missatge de l’Opus Dei.

Jordi Cervós (Barcelona, 1930) és catedràtic de Neuropatologia. Va ser degà de la Facultat de Medicina i vicepresident de la Universitat Lliure de Berlín, i primer rector de UIC Barcelona. És doctor honoris causa per les universitats de Saragossa, Barcelona, Complutense, Hannover, Tokushima, Saransk i l’Aristòtil de Tessalònica.

L’edició en castellà del llibre ha estat publicada el 2016 per l’editorial RialpL’edició en català, més àmplia, la va publicar el 2013 Pagès Editors amb el títol Memòries. Berlín i Barcelona, anada i retorn.