Esport just

07/03/12
Comparteix aquesta informació

El Saló de Graus va acollir el dijous 1 de març la Jornada de Dret de l'Esport, organitzada per la Facultat de Ciències Jurídiques i Polítiques, dins del programa de formació contínua.

Esport just

Més de cinquanta assistents van tenir l'oportunitat de conèixer allò més destacat sobre la contractació d’esportistes professionals a través d'una ponència del Sr. Manel Hernández, soci de Sagardoy Advocats; aprendre sobre les modificacions a la tributació de les rendes dels esportistes, gràcies al Sr. Xavier Albert Canal, soci de BCD-Iurisport i president de la Secció de Dret Esportiu de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, i sobre la jurisprudència recent del Tribunal Arbitral de l'Esport (TAS), a càrrec del Sr. Lucas Ferrer, soci i director del Departament de Dret Esportiu de Pintó Ruiz & Del Valle i exconseller del Tribunal Arbitral de l'Esport.

La jornada va ser presidida pel degà de la Facultat de Ciències Jurídiques i Polítiques, el Dr. Javier Junceda, i presentada per l'Excm. Sr. Josep Maldonado Gili, senador i president de la Taula Assessora de l'Esport Català.