Estedi se suma a la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de UIC Barcelona

22/11/17
Comparteix aquesta informació

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i Estedi han signat un acord de col·laboració pel qual la farmacèutica es converteix en la desena empresa que aposta per la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu.

Estedi se suma a la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de UIC Barcelona

Juntament amb la resta d'empreses col·laboradores de la càtedra, el laboratori farmacèutic materialitza així la seva voluntat d'investigar sobre un model de gestió que integri la seva missió en la direcció de l'empresa i que promogui el compromís de les persones que la formen.

Creada l’any 2012, la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de UIC Barcelona posa el seu focus en projectes de recerca centrats en l'estratègia i missió empresarial, les persones i el treball, així com el paper de l'empresa en la societat des d'un punt de vista humanista.

Cada vegada són més les empreses que creuen en la gestió per missions, la qual cosa ha portat la càtedra a tenir actualment el suport de deu empreses de diferents àmbits: Aitex, Ferrer, Llavors Fitó, Fundería Condals, Huf, Jiménez Aragonesa Corporació, JJC Contratistas Generales, Industrial Química del Nalón, Vygon i la recentment incorporada Estedi.

En la signatura del conveni han estat presents el Sr. Álvaro Calzada, director general d’Estedi, els directors de la càtedra, Dr. Miquel Bastons i Dr. Carlos Rei, i el rector de UIC Barcelona, Dr. Xavier Gil.