Esther Jiménez, nova degana de la Facultat d’Educació

14/09/16
Comparteix aquesta informació

Col·laboradora científica del departament de Direcció de Persones de l’IESE i membre de l’equip de l’IESE-Women in Leadership, la professora Esther Jiménez ha pres el relleu d’Asun Verdera, conscient que “la Facultat d’Educació té a les seves mans la formació de les persones que lideraran el futur de l’educació al nostre país”.

Esther Jiménez, nova degana de la Facultat d’Educació

La nova degana agafa aquest càrrec amb “responsabilitat i il·lusió”: “És un repte, ja que la Facultat d’Educació forma els professos que han d’educar les futures generacions, i això és molt il·lusionant, a la vegada que veig que UIC Barcelona, amb pocs anys, ha sabut situar-se a l’avantguarda de la qualitat educativa”.

Llicenciada en Dret i en Ciències del Treball, graduada social per la Universitat de Barcelona i màster en Direcció d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya, Jiménez ha començat a conduir el timó “d’una Facultat que té un gran futur per endavant, gràcies a la qualitat del professorat que, mes enllà de l’excel·lència acadèmica i la pura transmissió de coneixement, potencia el talent de cada alumne i el desenvolupament de les seves competències”. “Estic convençuda –va acabar dient– que la Facultat d’Educació té a les seves mans la formació de les persones que lideraran el futur de l'educació al nostre país”.

Esther Jiménez venia de l’IESE Business School, d’on segueix sent col·laboradora científica del departament de Direcció de Persones, i on va realitzar el programa PDD. Doctoranda de la Universitat de Navarra, les seves àrees d’especialització són el lideratge, la motivació i el desenvolupament de competències directives, la conciliació treball i família i el lideratge femení. Entre altres ocupacions, els últims cinc anys ha estat gerent de l’International Center For Work and Family (ICWF) de l’IESE. Durant vint anys va ser directora general del Col·legi Pineda, a L’Hospitalet del Llobregat, i del Centre d’Educació Infantil Avantis, del qual va ser promotora.