Estrenyem llaços amb la Universitat Catòlica de San Pablo, Arequipa (Perú)

04/10/19
Comparteix aquesta informació

Representants de la universitat peruana van visitar UIC Barcelona el 25 de setembre passat

Estrenyem llaços amb la Universitat Catòlica de San Pablo, Arequipa (Perú)

La visita va ser una primera presa de contacte. Es van intercanviar experiències sobre els valors i la seva implementació pràctica a la Universitat i es van plantejar possibilitats de futurs convenis internacionals d’intercanvi, de recerca conjunta i d’altres col·laboracions. 

Per part de la Universitat Catòlica de San Pablo hi van ser presents Miguel Salazar, representant del Patronat de la Universitat; Alejandro Estenós, vicerector acadèmic, i Enrique Gordillo, coordinador de recerca del Departament d’Educació. Per part de UIC Barcelona, Esther Jiménez, degana de la Facultat d’Educació, i Jaume Camps, professor de la mateixa facultat; així com Belén Zárate, vicerectora de Comunitat Universitària; Mònica Argemí, directora de Cultura Institucional i Desenvolupament professional, i Isabel Pera, directora de Relacions Internacionals. 

La Universitat Catòlica de San Pablo (UCSP) és una universitat privada. Fundada el 1997, comparteix ideari amb UIC Barcelona, basat en l’humanisme cristià, i és la quinzena universitat del país. La UCSP té convenis amb vuit universitats d’Espanya, entre elles la Pontifícia de Salamanca, la CEU San Pablo, la de Sevilla o la de Saragossa. Al Perú, UIC Barcelona hi té vuit convenis internacionals amb altres universitats. 

Més informació sobre els convenis internacionals de UIC Barcelona