Nova convocatòria d’exàmens oficials de català a UIC Barcelona

12/06/19
Comparteix aquesta informació

Per segon any consecutiu, els cursos de llengua catalana oferts per l’Institute for Multilingualism han superat el centenar d’alumnes

Nova convocatòria d’exàmens oficials de català a UIC Barcelona

El dissabte 8 de juny va tenir lloc la segona convocatòria anual d’exàmens oficials per acreditar els coneixements de llengua catalana que UIC Barcelona organitza conjuntament amb la Comissió Interuniversitària de Formació i Acreditació Lingüístiques de Catalunya (CIFALC). Aquests exàmens, elaborats per diferents equips de treball de les universitats catalanes, permeten obtenir una acreditació oficial homologada per la Direcció General de Política Lingüística de Catalunya. En aquesta edició una quinzena de candidats van presentar-se als exàmens oficials dels nivells A2, B1, C1 i C1-PDI, i cal destacar, especialment, la presència de diversos PAS i PDI que hi van concórrer per obtenir l’acreditació de nivell C1.

En total, durant el curs 2018-2019 més d’un centenar de membres de la comunitat universitària han fet algun curs de llengua catalana, ja siguin cursos d’acolliment lingüístic o cursos conduents a les diferents acreditacions oficials. És de preveure que, amb l’aprovació del Pla de llengües 2019-2023 de UIC Barcelona, aquest nombre continuï augmentant en els propers cursos.