La Facultat de ADE de UIC Barcelona presenta les seves novetats en el Saló de l’Ensenyament

29/03/19
Comparteix aquesta informació

La principal novetat ha estat la presentació dels tres nous dobles graus amb la University of Birkbeck, de Londres.

La Facultat de ADE de UIC Barcelona presenta les seves novetats en el Saló de l’Ensenyament

UIC Barcelona ha presentat, un any més, la seva oferta acadèmica de grau en la trentena edició del Saló de l’Ensenyament, que ha tingut lloc en la Fira de Barcelona del 20 al 24 de març. També ha estat present present en el Saló Futura per a donar a conèixer la seva oferta de màster i postgrau, del 22 al 24 de març.

Com a novetats presentades des de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, s'han destacat els nous dobles graus en ADE i Economics, ADE i Financial Economics i ADE amb Màrqueting. Sobre aquesta última, un representant de la universitat anglesa, Nick Pronger, ha donat informació concreta dels dobles graus. Quant als màsters, s'ha presentat el University Màster’s Degree in Entrepreneurial Financing: Venture Capital and Private Equity com a màster oficial. Cal assenyalar, a més, la possibilitat de cursar el grau de ADE en anglès amb el English Programme entre els punts forts presentats.

El Saló ha estat inaugurat oficialment aquest matí per l’Hble. Sr. Josep Bargalló i Valls, conseller d’Ensenyament, i per l’Hble. Sra. Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. En la seva visita institucional a l’estand de la Universitat, la consellera, Àngels Chacón, ha destacat “la qualitat dels estudis de UIC Barcelona”. 

En total, UIC Barcelona presenta setze titulacions. Destaca, en la seva oferta, el Grau en Bioenginyeria, únic a Espanya, que el curs vinent serà la tercera promoció. També es consolida el Grau en Psicologia, que ha iniciat les classes aquest curs i que ha estrenat la nova Clínica Universitària en Psicologia i Psiquiatria Support a les mateixes instal·lacions del Campus Sant Cugat.  

D’altra banda, es fa patent la internacionalitat de la Universitat en l’aposta per les dobles titulacions internacionals, en total 27, amb universitats com IONA College (Nova York), UCLA (Los Angeles) o Birbeck (Londres). Sobre aquesta última, dissabte un representant de la universitat anglesa donarà informació concreta dels dobles graus en ADE + Economics, ADE + Financial Economicsi ADE + Marketing que UIC Barcelona té amb la universitat londinenca. 

Una de les novetats d’enguany és el trasllat de la Facultat d’Educació al Campus Sant Cugat que tindrà lloc el curs vinent. Aquest moviment fomentarà la sinergia entre educació i salut, que es farà palesa en dos dobles graus: Psicologia amb Educació Primària i Psicologia amb Educació Infantil, en els quals ja s’està treballant. En l’oferta de dobles titulacions també es presenta el doble grau en Humanitats i Periodisme.