La Facultat de Comunicació presenta les seves novetats al Saló de l’Ensenyament

29/03/19
Comparteix aquesta informació

Ha destacat el nou grau en Comunicació Audiovisual o en Publicitat i Relacions Públiques amb l’UCLA Certificate Programme així com la nova doble titulació en Humanitats i Periodisme.

La Facultat de Comunicació presenta les seves novetats al Saló de l’Ensenyament

UIC Barcelona ha presentat, un any més, l’oferta acadèmica de grau a la trentena edició del Saló de l’Ensenyament, que ha tingut lloc a la Fira de Barcelona des del 20 fins al 24 de març. La Universitat també ha estat present al Saló Futura per donar a conèixer l’oferta de màster i postgrau, del 22 al 24 de març.

Com a novetats de la Facultat de Ciències de la Comunicació destaquen el nou grau en Comunicació Audiovisual o en Publicitat i RP amb l’UCLA Certificate Programme i les dobles titulacions ja disponibles com són Periodisme i BA in Mass Communication i Publicitat i RP amb el BA in Mass Communication, totes dues al Iona College, de Nova York. També s’ha presentat tota l’oferta acadèmica habitual i l’accés que tenen els alumnes a unes instal·lacions d’última generació amb l’estudi de ràdio i el plató així com la nova doble titulació en Humanitats i Periodisme.

El Saló ha estat inaugurat oficialment aquest matí per l’Hble. Sr. Josep Bargalló i Valls, conseller d’Ensenyament, i per l’Hble. Sra. Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. En la seva visita institucional a l’estand de la Universitat, la consellera, Àngels Chacón, ha destacat “la qualitat dels estudis de UIC Barcelona”. 

En total, UIC Barcelona presenta setze titulacions. Destaca, en la seva oferta, el Grau en Bioenginyeria, únic a Espanya, que el curs vinent serà la tercera promoció. També es consolida el Grau en Psicologia, que ha iniciat les classes aquest curs i que ha estrenat la nova Clínica Universitària en Psicologia i Psiquiatria Support a les mateixes instal·lacions del Campus Sant Cugat.  

D’altra banda, es fa patent la internacionalitat de la Universitat en l’aposta per les dobles titulacions internacionals, en total 27, amb universitats com IONA College (Nova York), UCLA (Los Angeles) o Birbeck (Londres). Sobre aquesta última, dissabte un representant de la universitat anglesa donarà informació concreta dels dobles graus en ADE + Economics, ADE + Financial Economics i ADE + Marketing que UIC Barcelona té amb la universitat londinenca. 

Una de les novetats d’enguany és el trasllat de la Facultat d’Educació al Campus Sant Cugat que tindrà lloc el curs vinent. Aquest moviment fomentarà la sinergia entre educació i salut, que es farà palesa en dos dobles graus: Psicologia amb Educació Primària i Psicologia amb Educació Infantil, en els quals ja s’està treballant. En l’oferta de dobles titulacions també es presenta el doble grau en Humanitats i Periodisme.