La Facultat d’Educació organitza la segona ‘English Research Week’

29/10/18
Comparteix aquesta informació

L’objectiu és preparar els alumnes per a la recerca en anglès, ja que al final de curs hauran d’escriure i presentar un TFG en anglès.

La Facultat d’Educació organitza la segona ‘English Research Week’

La Facultat d’Educació ha organitzat la segona English Research Week. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per als alumnes de la menció en anglès, als quals se’ls inculca la recerca en aquest idioma, amb la mirada posada en el Treball Final de Grau (TFG) que escriuran i presentaran a final de curs. 

La Research Week s’estructura de manera que els alumnes tenen dos dies de workshops sobre com fer recerca i especialment recerca-acció. Després, s’organitzen dos dies més en què els professors de la menció d’anglès i ponents convidats exposen la seva recerca. 

Aquest any, la Facultat ha tingut la participació de dues ponents convidades de la UAB, Elisabet Pladevall i Núria Gavaldà, i una de tercera, Katarzyna Ożańska-Ponikwia, procedent de la Universitat de Bielsko-Biała, de Polònia. Aquesta última ha parlat sobre el paper de les emocions i del bilingüisme. 

La professora de la Facultat Angélica Carlet sosté que “ha estat una activitat molt positiva i enriquidora tant per als professors com per als alumnes”.