La Facultat d’Humanitats presenta les seves novetats al Saló de l’Ensenyament

29/03/19
Comparteix aquesta informació

Entre les novetats, ha presentat el Grau en Humanitats i Estudis Culturals amb l’UCLA Certificate Programme així com la nova doble titulació en Humanitats i Periodisme.

La Facultat d’Humanitats presenta les seves novetats al Saló de l’Ensenyament

UIC Barcelona ha presentat, un any més, l’oferta acadèmica de grau en la trentena edició del Saló de l’Ensenyament, que ha tingut lloc a la Fira de Barcelona des del 20 fins al 24 de març. La Universitat també ha estat present al Saló Futura per donar a conèixer l’oferta de màster i postgrau, del 22 al 24 de març.

Com a novetats, la Facultat d’Humanitats ha presentat el Grau en Humanitats i Estudis Culturals amb l’UCLA Certificate Programme, així com la nova doble titulació en Humanitats i Periodisme. També destaquen els programes com el Màster Universitari en Gestió Cultural, que ofereix, a més a més, la possibilitat de fer-lo íntegrament en anglès, juntament amb la resta d’oferta acadèmica habitual. 

El Saló ha estat inaugurat per l’Hble. Sr. Josep Bargalló i Valls, conseller d’Ensenyament, i per l’Hble. Sra. Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. En la seva visita institucional a l’estand de la Universitat, la consellera, Àngels Chacón, ha destacat “la qualitat dels estudis de UIC Barcelona”. 

En total, UIC Barcelona ha presentat setze titulacions. Destaca, en la seva oferta, el Grau en Bioenginyeria, únic a Espanya, que el curs vinent serà la tercera promoció. També es consolida el Grau en Psicologia, que ha iniciat les classes aquest curs i que ha estrenat la nova Clínica Universitària en Psicologia i Psiquiatria Support a les mateixes instal·lacions del Campus Sant Cugat.  

D’altra banda, es fa patent la internacionalitat de la Universitat en l’aposta per les dobles titulacions internacionals, en total 27, amb universitats com IONA College (Nova York), UCLA (Los Angeles) o Birbeck (Londres). Sobre aquesta última, dissabte un representant de la universitat anglesa donarà informació concreta dels dobles graus en ADE + Economics, ADE + Financial Economicsi ADE + Marketing que UIC Barcelona té amb la universitat londinenca. 

Una de les novetats d’enguany és el trasllat de la Facultat d’Educació al Campus Sant Cugat que tindrà lloc el curs vinent. Aquest moviment fomentarà la sinergia entre educació i salut, que es farà palesa en dos dobles graus: Psicologia amb Educació Primària i Psicologia amb Educació Infantil.