La farmacèutica Ferrer acull la IX Trobada empresarial de la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu

05/12/17
Comparteix aquesta informació

La Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de UIC Barcelona va celebrar dijous passat, 30 de novembre, la novena trobada empresarial. En aquesta ocasió, la farmacèutica internacional Ferrer, empresa associada a la Càtedra, va ser l’encarregada d’acollir l’esdeveniment a les seves instal·lacions de Sant Cugat.

La farmacèutica Ferrer acull la IX Trobada empresarial de la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu

El tema de la trobada va ser “el desenvolupament de la cultura a través de les noves tecnologies”. David López, soci director d’FHIOS Smart Knowledge i col·laborador acadèmic d’ESADE va ​​ser l'encarregat d’obrir el cicle de conferències. Segons el ponent, “la transformació digital és un replantejament de com actuem en un nou mitjà i en un nou tipus de societat”. El professor va exposar les claus principals d'aquesta transformació i les oportunitats i impactes que genera en la majoria dels negocis.

Durant la jornada, Alejandro Costa, CEO d'Ifeedback, Alex Rios, cofundador de Happy Force, Ángel Domínguez, CTO de Zapiens i Jaume Gurt, director desenvolupament i vendes de Team EQ van donar a conèixer noves eines digitals que permeten a les empreses adaptar-se al canvi i que, al mateix temps, repercuteixen favorablement en les organitzacions i els seus treballadors.

Per la seva banda, Álvaro Lleó, professor del Departament d'Organització Industrial a Tecnun, ha posat èmfasi en què les empreses han de posar el focus en les persones “augmentar el compromís, la implicació o la satisfacció” dels treballadors en els seus llocs de treball.

La trobada va finalitzar amb les intervencions de Manel Giraldo, director territorial d'Aigües de Barcelona, ​​Florent Amion, CEO de Vygon Espanya i Cecilia Coll, responsable de persones amb valors de Laboratoris Quinton. En aquest cas, els ponents van exposar els beneficis de l’ús de diferents eines digitals que, juntament amb la Direcció per Missions, els serveixen per gestionar el negoci, prendre decisions, avaluar i obtenir resultats.