El professor Federico Hernández Alfaro participa com a ponent convidat en el Surgery First Summit 2018

07/09/18
Comparteix aquesta informació

El catedràtic i responsable de l’Àrea de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial de UIC Barcelona ha estat l’únic cirurgià convidat a la prestigiosa trobada internacional com a expert en cirurgia ortognàtica

El professor Federico Hernández Alfaro participa com a ponent convidat en el Surgery First Summit 2018
El 27 d’agost el Dr. Hernández Alfaro, catedràtic de la Facultat d’Odontologia, va impartir la conferència “On an adequate timing for orthognathic surgery” en la trobada Surgery First Summit 2018, celebrada al Japó.
 
Pioner a aplicar aquesta tècnica, el Dr. Federico Hernández Alfaro és una de les veus més autoritzades i líder d’opinió en aquesta àrea a escala mundial. En la seva intervenció, Hernández Alfaro s’ha centrat en els nous esquemes de cronometratge per al tractament de les deformitats dentomaxil·lofacials que han aparegut amb la introducció de noves tècniques d’ortodòncia i cirurgia mínimament invasiva.
 
El Surgery First Summit neix amb l’objectiu de ser una plataforma internacional en què, sota el lema: “Més curt, més segur i més encertat”, els principals experts en cirurgia ortognàtica a escala mundial puguin intercanviar coneixements i tècniques de cirurgia ortofacial.