Pilar Fernández Bozal, degana de la Facultat de Dret de UIC Barcelona

17/10/17
Comparteix aquesta informació

Pilar Fernández Bozal ha estat nomenada per la Junta de Govern, a proposta del Patronat, degana de la Facultat de Dret de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona). La nova degana és exconsellera de Justícia i sòcia responsable de dret públic d’EY.

Pilar Fernández Bozal (Barcelona, 1963) és sòcia responsable de dret públic d’EY Espanya, on treballa des del 2013. Ha estat consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya (2010-2012), advocada de l’Estat cap a Catalunya (2007-2010) i advocada de l’Estat de la Delegació del Govern a Catalunya (1992-2006). 

Fernández Bozal, fins ara membre del Consell Assessor de la Universitat, agraeix la confiança de UIC Barcelona per haver-la  escollit com a nova degana de la Facultat i afirma que treballarà per “aconseguir un millor posicionament de la Facultat de Dret tant en el món universitari com en el mercat dels professionals”. Respecte a l’oferta formativa, la degana assegura que “volem fer de la Facultat un centre d’excel·lència, dissenyant màsters i postgraus atractius per als estudiants i ben valorats pels professionals”. 

La nova degana pren el relleu de la Dra. María Fernández Arrojo, que continuarà a la Junta de Centre de la Facultat com a vicedegana d’alumnes.