Música, premis i actuacions a la Festa de fi de curs

07/06/19
Comparteix aquesta informació

El passeig de la Fontana del Campus Barcelona es va omplir ahir de música, premis, i ambient festiu durant la Festa de fi de curs que va organitzar el Vicerectorat de Comunitat Universitària per celebrar el final del curs.

Música, premis i actuacions a la Festa de fi de curs

La festa va començar amb un concert a càrrec del grup de gòspel, que va cantar un repertori de temes que ha estat treballant durant tot el curs. Tot seguit, va tenir lloc el lliurament dels premis a càrrec de la vicerectora de Comunitat Universitària, la Dra. Belén Zárate. Es van lliurar les medalles, les copes i els trofeus d’esports dels diferents campionats i el torneig rector, que s’han celebrat durant tot el curs.

D’altra banda, també es van lliurar els reconeixements #mésqueuniversitat que distingeixen els alumnes que han participat d’una manera més intensa en activitats d’esports, cultura i solidaritat. Els alumnes premiats van ser:

- Pel que fa a esports:

  • Millor esportista universitari: Ugo Aitsahalia, de segon de Fisioteràpia
  • Més participatiu: Àlex Casanova, de tercer d’ADE
  • Esport i estudi: Paloma de Pouplana, de segon de Publicitat i Relacions Públiques

- Quant a cultura, el reconeixement va ser per Eduardo Prats, de segon de Publicitat i Relacions Públiques.

- I amb relació a la solidaritat, el reconeixement va anar per Enric Rosas, de quart de Medicina.

També es va lliurar la distinció honorífica de Càritas per als treballs finals de màster i grau amb caràcter social. Els va lliurar Fernando Porta, responsable d’Universitats amb Cor. Els premiats van ser:    

- Jorge Lindoso, Aleix Doménech i Adrián Pérez, alumnes de la Facultat de Ciències de la Comunicació, amb el TFG “Switzer’s: La voz de las deportistas”
- Javier Quiñoá, alumne de UIC Barcelona School of Architecture, amb el TFM “European Policies Impact on the Route of Migrants and Refugees”

La festa va acabar amb cinc actuacions, totes cinc a càrrec d’alumnes de UIC Barcelona: Eduardo Prats, de segon de Publicitat i Relacions Públiques; Ariadna Peinado, de quart de Comunicació Audiovisual, i Juan Gaitán, de primer d’Arquitectura; Marc Crosas, de quart d’Humanitats; Sandra Ledesma, de segon d’Odontologia, acompanyada per Marco Rossi de cinquè d’Odontologia, i Adrián Rodríguez, de primer de Comunicació Audiovisual.