Les finances, la tecnologia i el capital privat a l’Àfrica, a debat a UIC Barcelona

01/06/18
Comparteix aquesta informació

El Master’s Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity organitza una sessió amb experts.

Les finances, la tecnologia i el capital privat a l’Àfrica, a debat a UIC Barcelona

El futur de les finances, de la tecnologia i del capital privat a l’Àfrica es va debatre el 7 de maig a UIC Barcelona. En concret, experts en la matèria van abordar l’aplicació de la Fintech, que és l‘aplicació de la tecnologia en el desenvolupament de nous serveis financers en mercats com l’africà.

Així, en el marc del Master’s Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity, es van presentar alguns detalls del projecte “Private Equity and Fintech in Africa” dins de la línia de recerca d’inclusió financera que coordina el Dr. Francesc Prior des de l’IRAPP. 

A la sessió informativa, oberta a tots els públics, van participar experts del sector com el principal gestor de riscos al Banc Africà de Desenvolupament, Soumendra Dash. També hi va participar el conseller delegat i soci director de Mediterrania Capital Partners, Albert Alsina, i el professor Prior.

Aquest projecte pretén analitzar de quina manera els models de prestació de serveis financers mòbils implementats per ISP (Proveïdors de Serveis Financers Independents) poden no només millorar les baixes taxes d’inclusió financera a l’Àfrica, sinó també servir de catalitzador per al desenvolupament de noves iniciatives FINTECH promogudes amb capital privat (Private Equity). Els resultats d’aquest estudi es presentaran en una conferència final durant l’últim trimestre del 2018.