Fisioteràpia inaugura les jornades «Professionalitza't» del segon semestre

20/02/14
Comparteix aquesta informació

Els alumnes de quart de Fisioteràpia van inaugurar el 5 de febrer passat la primera de les jornades «Professionalitza't» del semestre de formació i orientació professional, coorganitzada pel Departament de Fisioteràpia i la Direcció de Formació, Assessorament i Coaching de la UIC.

Fisioteràpia inaugura les jornades «Professionalitza't» del segon semestre

La jornada va tenir una durada de prop de cinc hores i diferents sessions tant teòriques com pràctiques. Els ponents que van impartir la formació van ser Artur Làzaro, executive coach i career advisor, i Javier Crespo, de l’Àrea de Desenvolupament Professional i Atenció del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

A la jornada, es va fer una aproximació a l’autoconeixement  professional i la situació del mercat laboral i els seus possibles escenaris. També es van oferir dos tallers pràctics, un sobre competències professionals i l’altre sobre un pla d’acció estratègic personal. En el darrer tram de la jornada es va presentar el Col·legi de Fisioterapeutes i el ventall de sortides professionals. La Dra. Caritat Bagur, directora del Departament de Fisioteràpia, va destacar la bona relació i col·laboració amb el Col·legi de Fisioterapeutes.

Edith Castellarnau, de la Direcció de Formació de la UIC, va assegurar que “l’objectiu d’aquest tipus de sessions és dotar els alumnes d’eines que puguin posar en pràctica gràcies als coneixements que han adquirit a la Facultat. En definitiva, posar en valor professional el que ja tenen”.

Durant el mes de febrer també han tingut lloc les jornades “Professionalitza’t” del grau en  Periodisme, que s’han centrat més en l’aspecte de la “marca personal” de cada un dels alumnes, no només en l’àmbit de les xarxes socials com Twitter o Linkedin, sinó també en l’àmbit personal i professional.

Fins a final de curs, altres graus se sumaran a la iniciativa, que dota d’eines els alumnes en la recta final dels seus estudis per afrontar el món professional.