La Fundació promotora de UIC Barcelona dona a l’Ajuntament de Barcelona nou hectàrees de terreny per al parc de Collserola

03/05/19
Comparteix aquesta informació

La Fundació Familiar Catalana, promotora de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), ha donat 9,4 hectàrees de terreny a l’Ajuntament de Barcelona, que seran adscrites al Consorci del Parc de Collserola amb l’objectiu d’ampliar la superfície pública del parc.

La Fundació promotora de UIC Barcelona dona a l’Ajuntament de Barcelona nou hectàrees de terreny per al parc de Collserola
Foto: Robert Peña / Arxiu Parc

La signatura l’han formalitzat el Sr. Jordi Ayala, gerent de Presidència i Economia de l’Ajuntament de Barcelona i el Sr. Miguel Ángel Cazcarra, president de la Fundació Familiar Catalana i president del patronat universitari de UIC Barcelona. A la signatura han estat presents també per part de l’Ajuntament el Sr. Eduard Vicente Gómez, gerent del districte d’Horta-Guinardó; el Sr. Xavier Poza Gonzalo, director de Patrimoni, el Sr. Manuel Parejo i Perogil, director de Serveis Jurídics de Patrimoni  i que actuarà per delegació del secretari general de l’Ajuntament, i la Sra. Rosa M. Casellas Dalmau, lletrada de la Direcció; i per part de la Fundació, la Sra. María José Font i la Sra. María Rosa Infante. 

Amb aquesta donació, la Fundació vol contribuir a consolidar el pulmó verd de la ciutat i a afavorir, per tant, una Barcelona més sostenible. “Com a Universitat ens honora ser presents en aquesta donació ja que es situa en línia amb la nostra actuació, sempre sense ànim de lucre i amb vocació d’impacte social”, ha manifestat el Sr. Cazcarra en la firma del conveni que han establert totes dues institucions i que ha tingut lloc al Campus Barcelona de la Universitat.