Guanyadors i finalistes del B-DAY descobreixen el centre de ‘star-ups’ tecnològiques de Barcelona

08/05/18
Comparteix aquesta informació

A més de recórrer el Pier 01, els alumnes també van conèixer de prop l’empresa Payment Innovation Hub.

Guanyadors i finalistes del B-DAY descobreixen el centre de ‘star-ups’ tecnològiques de Barcelona

Tot esforç té recompensa i, en el cas dels guanyadors i finalistes del B-DAY, el premi va ser conèixer en primera persona el centre de start-ups tecnològiques de Barcelona conegut com Pier 01 i conèixer de prop l’empresa Payment Innovation Hub.

La visita celebrada el 3 de maig també va permetre que els alumnes poguessin parlar amb el president i fundador de Byhours, Christian Rodríguez, que els va explicar el seu model de negoci, de llogar habitacions per hores, basat en una plataforma tecnològica única.

A més a més, Rodríguez va compartir amb els estudiants de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials que les persones que formen part del seu equip són molt conscients que treballen perquè els nous clients del món hoteler estiguin satisfets amb la solució de llogar una habitació d’hotel per hores.

Finalment, Silvia Garcia va presentar l’empresa Payment Innovation Hub, una joint venture de cinc grans empreses, que treballa per dissenyar experiències d’usuari i crear solucions tecnològiques per a les necessitats dels clients, entre altres descobriments empresarials que van sorgir aquell dia.