Henry Schein reforça els llaços de col·laboració amb la UIC

22/05/14
Comparteix aquesta informació

El proveïdor mundial més important de productes i serveis per a professionals amb clíniques de salut dental cedeix de nou l'última tecnologia a un dels laboratoris de la Clínica Universitària d'Odontologia, que des d'avui porta el seu nom.

Henry Schein reforça els llaços de col·laboració amb la UIC

Henry Schein ha cedit a la Clínica Universitària d’Odontologia (CUO), de la UIC, l’última tecnologia en sistemes de CAD/CAM, el sistema d’última generació, per a un dels seus laboratoris. Es tracta, en concret , de nous equips CEREC (unitat de captació i unitat de fresadora , entre altres elements).

El laboratori ja disposava fins ara de dos equips SIRONA cedits per Henry Schein el 2010, fet que reforça la dotació tecnològica del laboratori i “posa de manifest la confiança de Henry Schein en la Clínica Universitària d’Odontologia de la UIC”, tal com ha manifestat el Dr. Rufino Bueno, director de la CUO.

En la signatura del conveni, hi han estat presents el Sr. Juan Manuel Molina, director general de Henry Schein; el Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat d’Odontologia de la UIC; el Sr. Joan Vidal, gerent de la Facultat d’Odontologia de la UIC i de la Clínica Universitària d’Odontologia, i el Dr. Rufino Bueno, director de la Clínica Universitària d’Odontologia de la UIC.

Després de la signatura del conveni, s’ha descobert la placa del laboratori Henry Schein.