S’imposa el birret a una desena de nous doctors i s’atorguen els premis extraordinaris de doctorat

21/06/19
Comparteix aquesta informació

L’Aula Magna de UIC Barcelona va acollir el dimarts 18 de juny passat el solemne acte d’investidura de nous doctors. En l’acte, es van atorgar també els premis extraordinaris de doctorat 2018.

S’imposa el birret a una desena de nous doctors i s’atorguen els premis extraordinaris de doctorat

L’acte va ser presidit pel rector, el Dr. Xavier Gil, la Dra. Núria Casals, directora de l’Escola de Doctorat, i el Dr. Vicenç Sarrablo, president de la Comissió Acadèmica del Doctorat en Arquitectura, que va impartir la lliçó magistral. En representació dels nous doctors, va oferir unes emotives paraules la nova doctora Sílvia Recoder.

En l’acte es va imposar el birret a deu nous doctors. D’altra banda, el rector va atorgar els premis extraordinaris de doctorat següents: en Ciències Socials, Humanes i Jurídiques, a la Dra. Covadonga Ballesteros Panizo; en Humanitats, a la Dra. Andrea Rodríguez Prat; en Recerca en Salut i doctorat en Fisioteràpia, al Dr. Jordi Real Gatius, i en Odontologia, a la Dra. Cristina Vallès Vegas.

En el seu discurs de tancament, el Dr. Gil va insistir als nous doctors que la tasca investigadora “us permet contribuir amb els vostres descobriments a la millora de la societat en un món canviant i incert que necessita el coneixement com a garantia de progrés i llibertat i els va animar a continuar”. En aquest sentit, els va animar també a continuar “escrivint per a la  humanitat. Investigueu i cerqueu la veritat per servir al bé comú. A UIC Barcelona la recerca és més que un simple tema d’estudi, és una actitud i requereix voluntat de servei i rigor”.

Aquest curs es llegiran un total de 27 tesis doctorals.