Imposició de birrets als nous doctors el dia de Sant Tomàs d'Aquino

29/01/13
Comparteix aquesta informació

El 28 de gener passat, amb motiu de la celebració de Sant Tomàs d'Aquino, patró de les universitats, va tenir lloc la imposició de birrets als doctors nous i el lliurament del premi extraordinari de final de doctorat. L'acte va comptar amb la presència de la Sra. Rocío Martínez-Sampere, diputada del PSC al Parlament de Catalunya.

Imposició de birrets als nous doctors el dia de Sant Tomàs d'Aquino

Després d’unes paraules de benvinguda i agraïment a tots els assistents a càrrec del rector, el Dr. Pere Alavedra, es va procedir a la imposició de birrets als nous doctors: Meriam Al-Fawal, Guillem Carabí, Marcos de Almeida, José Díez, Ernest Ferré, Marc García, José Antonio González, Ramón Hernández, Oxana Klementieva, Víctor Küppers, Ricardo Mamblona, Tània Martiáñez, Rosa Monzó, Héctor Parellada, Carlos Rey, Javier Sanz, Mónica Segura, Carol Solís, Eva Stöber, Mónica Vicario i Alexandra Menoyo.

La Dra. Alexandra Menoyo va rebre el Premi Extraordinari de Final de Doctorat per la seva tesi doctoral “Nutrient availability regulates cell cycle through a Pho85 CDK-dependent control of Cln3 cyclin stability”, en l’àmbit de recerca en Salut, dirigida pel Dr. Josep Clotet. A més, Menoyo i el grup d'investigació que lidera el Dr. Josep Clotet han publicat recentment l'article de primer quartil «Phosphate-activated CDK stabilizes G1 cyclin to trigger cell cycle entry» a la revista Molecular and Cellular Biology.

En aquesta celebració, el Dr. Frederic Marimon, vicerector de Recerca, va felicitar els nous doctors per l’esforç rigorós que han dut a terme durant la recerca, així com per la gran professionalitat que han demostrat en tot moment. Durant el seu discurs el vicerector també va fer menció de l’Escola de Doctorat, creada recentment a la UIC, que des de fa dos mesos ja està en marxa a la universitat.

Finalment, el rector va tancar l’acte amb la benvinguda als doctors nous.