Inicia a UIC Barcelona la segona edició del Curs de formació en gestió clínica en l’àmbit de la salut mental

04/12/15
Comparteix aquesta informació

UIC Barcelona va acollir entre el 23 i el 26 de novembre el primer mòdul de la segona edició del Curs de formació en gestió clínica en l’àmbit de la salut mental, organitzat per l’Institut Albert J. Jovell de Salut Pública i Pacients, juntament amb el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Parc de Salut Mar i la col·laboració de Janssen.

Inicia a UIC Barcelona la segona edició del Curs de formació en gestió clínica en l’àmbit de la salut mental

Aquest mòdul va gaudir de la presència de ponents com Mateu Huguet, expert en Gestió Sanitària i Hospitalària; Cristina Molina, directora del Pla Director de Salut Mental i Addiccions de la Generalitat de Catalunya; Eduard Portella, metge i màster en Salut Pública; Josep Ramos, psiquiatra i expert en Planificació de Serveis; Begoña Román, professora de la Universitat de Barcelona, i Josep M. Vinué, responsable de la Secretaria Tècnica del Parc de Salut Mar, entre d’altres.

El mòdul va permetre als assistents conèixer més a fons aspectes com l’organització del sistema sanitari espanyol, el paper del pacient en el sistema, alguns aspectes de planificació estratègica o els reptes que es presenten en l’àmbit de la salut mental. El curs té dos mòduls més, que s’impartiran al gener i al març, respectivament.