La intel·ligència artificial, LinkedIn i el futur de l’advocacia, a les conferències de Dret

23/10/18
Comparteix aquesta informació

L’experta en networking Rosaura Alastruey ofereix una sessió als alumnes de quart, amb claus professionals i anàlisi de tendències.

La intel·ligència artificial, LinkedIn i el futur de l’advocacia, a les conferències de Dret

El 75 % de les ofertes de feina no es publiquen i, per això, és tan important saber com arribar tant a les que sí que es donen a conèixer com a les que no. I per a l’especialista en networking professional Rosaura Alastruey, la clau es troba en dues accions: fer contactes (networking) i conèixer les fonts d’informació idònies. 

Sobre això, la també creadora i directora de ProyectosTIC va oferir una sessió inclosa en el cicle de conferències de Dret als alumnes de quart. Alastruey va parlar de la importància de crear xarxes de contactes, d’aprofitar eines com LinkedIn i de com la intel·ligència artificial farà que l’advocacia es transformi en deu anys. També va mostrar pàgines web amb noves maneres d’exercir el dret: sent advocats per projectes o oferint serveis en línia.  

L’especialista en networking també va analitzar la importància de la petjada digital i de com afecta la reputació. “L’advocat de demà ha de tenir una marca personal, és la seva responsabilitat”, va dir, per després afegir: “La seva marca personal és la seva assegurança de vida professional”.