Javier Junceda, orador d’honor en el Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany ‘In Memoriam’

11/02/16
Comparteix aquesta informació

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), ha triat el degà de la Facultat de Dret de UIC Barcelona, ​​Javier Junceda, com a orador d’honor 2016 del Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany ‘In Memoriam’, que tindrà lloc aquesta tarda en el marc de la festivitat del patró de l’ICAB, sant Raimon de Penyafort.

Javier Junceda, orador d’honor en el Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany ‘In Memoriam’

El concurs s’organitza anualment des de 1980. En les edicions passades, van actuar com a oradors d’honor personalitats rellevants del món del dret, com Eugeni Gay, exvicepresident del Tribunal Constitucional i expresident del Consell General de l’Advocacia Espanyola, o Encarna Roca, magistrada del Tribunal Suprem i del Tribunal Constitucional. Aquesta iniciativa és impulsada pel grup de lletrats joves del Col·legi barceloní.

Javier Junceda uneix a la seva condició de degà de la Facultat de Dret de UIC Barcelona la de l’exercici de l’advocacia, com a titular d’una firma que porta el seu nom. És acadèmic corresponent de les Reials Acadèmies de Jurisprudència i Legislació, de la Nord-americana de la Llengua Espanyola i de nombre de la Reial de Jurisprudència del Principat d’Astúries, en la qual forma part de la Junta de Govern. És autor d’un centenar de publicacions en dret administratiu, i té quatre doctorats “honoris causa” de dret i el mateix nombre de professorats honoraris a l’Amèrica Llatina.